Een trein naar een betere wereld

Zojuist mijn buurvrouw gezien die ooit één van mijn katten heeft willen vergiftigen.
Ze woont al bijna een jaar in een container, omdat haar andere buren haar bouwvergunning niet willen tekenen.
Ik moest ook tekenen en heb dat dan ook gedaan, maar blijkbaar werkt karma ook onrechtstreeks en wordt ze nu gepest door tussenpersonen.
Ik vind het wel heel jammer, want ze gaat er bijna onderdoor, en dat vind ik niet menselijk.
Mensen vergeten of beseffen niet, dat ze door één gebaar een mensenleven kunnen verwoesten voor de rest van hun dagen.
Dit heeft voor mijn buurvrouw gevolgen voor haar gezondheid, haar relatie, haar werk haar financiële toestand, haar eventuele kinderen… kortom haar hele verdere toekomst.
Ze zei dat ze verwacht had dat ik het eerder zou zijn geweest die ging dwars liggen, door wat er in het verleden gebeurd is, en ze heeft zich daarvoor nog eens verontschuldigd.
Maar daar steek ik mijn energie niet in. Ik ben destijds op het gemeentehuis naar de plannen gaan kijken en heb mij laten uitleggen waarover het ging. Ze bouwt een meter korter dan ze mag, maar dat zorgt niet voor problemen.
Het leven is zo al gecompliceerd genoeg! We hebben een goede babbel gehad, en ik hoop voor haar en haar vriend dat alles vlug in orde komt, want iemand een depressie bezorgen om een metertje grond dat is echt onverantwoord.Ja meisje, hier vertrekt een trein naar een betere wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *