Een nieuwe uitdaging

Er werd mij vanuit Open VLD en via Facebook gevraagd om aan dit concept mee te werken.
Ik had namelijk laten weten dat ik het een fantastisch idee vond, en wat elders tegenwoordig succes heeft, zal in Hoeilaart ook wel aanslaan, zeker nu we zo’n groot en mooi gemeenteplein hebben, en dan kunnen de mensen in plaats van naar de zondagsmis te gaan, naar de zondagsmarkt komen.


Bovendien worden alle mensen die met hun passie bezig zijn om een authentiek, gezond en uniek product te maken hierdoor gesteund, zodat die zaken niet verloren gaan. En zo’n markt brengt de juiste sfeer bij de mensen, veel meer dan een grotenwarenhuis.
Ik ben enthousiast, en als ik hier kan aan meewerken is dat een nieuwe uitdaging, die ik graag zal aannemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *