Een negatieve persoon

Vinden jullie mij een negatieve persoon, want bij sommige mensen kom ik blijkbaar zo over?

Niemand is verplicht om mijn Facebookpagina of blog te volgen en nog minder om het met mij eens te zijn, maar kunnen we aub respect hebben voor andermans mening?

Ik weet dat ik kritisch ben, en misschien sommige dagen ook wel wat overdreven en zwartgallig, maar er gaat ook zoveel mis in de wereld, ben je daarom dan een negatieve persoon?

Ik vind mezelf eerder zeer positief door daar verandering in te willen brengen, en dat probeer ik dan niet alleen met mijn hoofd, maar ook met mijn hart, is dat dan hoogmoedig of negatief?

Blijkbaar maakt mijn “overloze” kritiek sommige mensen depressief, en dat is natuurlijk het laatste wat ik wil, vooral omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe erg dat voelt, maar is de aard van het beestje veelal niet sterker dan de wil?

Het zal te nemen of te laten zijn, vrees ik, want op mijn leeftijd heb je het wel gehad met veranderen en aanpassen, en ik verzeker jullie, ik ben al veel verbeterd, omdat ik er ook zelf niet meer ziek van wil worden, of wat dacht je?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *