Een artistiek project

Waar ik tegenwoordig het meest problemen mee heb, is het feit dat ik ouder word en dus minder dingen ga aankunnen en daardoor afhankelijk dreig te worden van hulp van anderen. En dat wil ik zo min mogelijk!

Zolang ik gezond ben, moet het mogelijk zijn om daarvoor andere oplossingen te vinden, en daar ben ik vanaf dit jaar mee bezig.

Zeventig worden is voor mij een signaal en aanzet geweest om mijn leven, doen en laten (vooral laten!) serieus te gaan aanpassen.

Ook het feit dat ik weldra grootmoeder word en daarvan wil kunnen genieten, en zeker wil voorkomen dat ik mijn zoon en schoondochter overbelast met mijn zorgen, heeft mij doen zoeken naar oplossingen voor het eigen levenscomfort.

Volgend jaar wordt de buitenkant van het huis nog eens goed onder handen genomen door de schilders en het jaar daarop de binnenkant. Dat staat al op de planning en de bestekken hiervoor zijn al opgemaakt en ondertekend

Van zodra mijn kleinkind er is in oktober, ga ik eens bekijken hoeveel en wat ik nog kan vragen van mijn zoon voor de tuin, en indien dat inderdaad teveel is, neem ik op regelmatige basis een tuinman waarmee afspraken kunnen gemaakt worden voor een regelmatige grotere onderhoud.

Ik heb een klein en gemakkelijk huis, waar ik zo lang mogelijk wil blijven in wonen en ik geniet van mijn tuin en ook dat wil ik zo lang mogelijk kunnen blijven doen, mits de nodige aanpassingen.

Goed voor je huis en tuin zorgen is een artistiek project waar je zelf heel veel creativiteit kan insteken en waar ook andere mensen van kunnen genieten. Dus dat gaan we blijven doen, zolang het kan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *