Doktersbezoek

Ik zou eens naar de oorspecialist moeten gaan, want de dokter heeft genoteerd dat ik langs één kant minder goed hoor. Maar eigenlijk zie ik er nut niet van in: ik woon alleen, mijn katten begrijp ik zonder woorden, op facebook doet niemand zijn mond open, en op elk toestel staat een knop om harder te zetten!

Verder hebben anderen er meer last van dan ik, omdat ze soms de dingen moeten herhalen, maar eigenlijk is ook dat geen groot erg, dan kunnen ze nog eens nadenken voor ze iets zeggen. Trouwens, ik ken veel mensen die niet goed horen van één kant!

Ik heb ook naar mijn gebroken pols laten kijken, die ondertussen wel niet meer gebroken is, maar toch niet toelaat van de dingen terug uit de losse pols te doen. De dokter stelde kinesitherapie voor, maar daar heb ik geen zin heb. Bovendien ik doe al kinesitherapie genoeg door te breien en te haken, en veel zou dat dus, denk ik, niet meer helpen.

Ik heb de dokter eitjes meegegeven van mijn kiekens en hij ging er pannenkoeken mee maken voor de kinderen, want dat hadden ze al gevraagd voor morgen. Het is immers een feestdag morgen, namelijk  1 mei en dus Feest van de Arbeid, en dan kan het gezin een beetje verwend worden. Ook de dokter is blijkbaar morgen vrij en dat is hem gegund, want dokters werken heel hard. De pannenkoeken zullen hen smaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *