Boodschappen doen

Op zondag je boodschappen online doen, gratis geleverd krijgen, en ook nog eens 18.52 euro aan promoties uitsparen, dat lijkt mij pas verstandig en spaarzaam consumeren!

Het vraagt tijd om de juiste keuzes te maken, maar een uurtje achter je laptop zitten lijkt mij toch nog altijd veel comfortabeler dan een drukke winkel binnen te stappen. Je kan veel beter je budget in het oog houden en je koopt merkelijk minder, omdat je ook niet verlijdt wordt om te kopen wat je niet echt nodig hebt.Vandaag dus besteld, en dinsdag wordt alles netjes geleverd, verzorgd en vers. Ik heb nog nooit iets onfris of bedorven in mijn boodschappen gevonden, en als er per vergissing iets ontbrak of misaangerekend werd, werd dat binnen de kortste keren rechtgezet. Ik doe nu al ongeveer vijf jaar mijn boodschappen via inernet en op al die die tijd heb ik hooguit vijf maal met een vergissing te maken gehad.
De mensen die leveren zijn ook steeds uiterst vriendelijk en meestal op het afgesproken tijdstip aan de deur, en als dat niet lukt, wegens teveel verkeer of iets derlijks, word ik altijd telefonisch verwittigd.En van wie krijg ik al die goede service? Wel, van mijnheer Louis Delhaize en zijn personeel, waar vanaf komende dinsdag ook mijn schoondochter deel van uitmaakt.

Na achter jaar Xandres in Waterloo, begint Audrey aan een nieuwe uitdaging en job in de Delhaize van Overijse. Het wordt de knapste en liefste kassierster van het land, en ik wens haar veel werkvreugde en een pak leuke collega’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *