Vandaag de dag 19.03.2018

Vroeger kende je als vrouw je plaats: je begon niet eerst zelf te flirten, je liet je ten dans uitnodigen en je liet je verleiden.
Tegenwoordig moet je als vrouw alles zelf doen, en hoe vaak je daarbij ook op je gezicht valt, geen man die er aan denkt van je te komen oprapen. Emancipatie noemen ze dat. Maar van en voor wie?!
Natuurlijk is het bovenstaande als grapje bedoeld, maar het is wel zo, dat je als vrouw nu veel meer initiatief en risico’s moeten durven nemen als pakweg zo’n vijftig jaar geleden.
https://www.youtube.com/watch?v=emAe6IClGys
Beter zo? Misschien wel, als daar dan toch maar weer niet altijd een argwanend vraagteken bijgeplaatst wordt, vooral als het al wat oudere vrouwen betreft.
Jonge vrouwen, de meisjes van tegenwoordig, voor hen is het de normaalste zaak van de wereld, die gaan ervoor, en krijgen ook veel minder met vooroordelen te maken, en dat is maar goed ook. We blijven immers geen muurbloempjes!
Bovendien binden die jonge dames zich niet meer zo vlug en definitief. Na de studies nog eerst volop genieten van de vrijheid en het leven, ze hebben immers tijd en keuzes genoeg. En vooral veel plezier maken onder elkaar!
Van jong naar oud nog eens.┬áZopas hoorde ik op tv door een jeugdige, zwarte krullenbol zeggen: “Door het krimpen van hun hersenen en het groeien van hun eenzaamheid, komt het dat oudere vrouwen de ganse dag willen vogelen”.
Zo zie je maar, niemand is in deze maatschappij veilig voor de idiote kronkels en houding van slimmeriken met een grote mond, en waarschijnlijk zullen we dat ook nooit zijn. Taboes en vooroordelen, misschien wel, maar domheid, dat ga je echt nooit de wereld uit krijgen.
Maar misschien heeft die jonge gast wel gelijk. Ik ga het straks eens aan de dokter vragen, want die komt toch seffens mijn bloeddruk controleren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *