Weduwnaar

Man, 54 jaar, valt op oudere vrouwen. Weduwnaar sinds 4 januari 2018, 2 dochters. Woont in Ieper, maar verblijft meestal in Nieuwpoort.

Vrouw overleden aan baarmoederhalskanker, uitgezaaid naar longen en nieren.

Hij zoekt een nieuwe relatie, gebaseerd op vriendschap en eerlijkheid. Hij heeft bovendien¬† blijkbaar heel veel fantasie…

Werkt bij de NMBS met speciaal statuut. Zit goed bij kas, houdt van vissen en tuinieren, en waarschijnlijk ook van chatten via Facebook met onnozele kiekens.

En ik, ik heb zopas met een lijk gebeld!

Inderdaad zijn vrouw leeft en blijkbaar heb ik op Fakebook te maken met de zoveelste ontrouwe echtgenoot, die mij via chat probeert te versieren.

Ik ben nu bijna tien jaar weduwe en heb wat mannen betreft al van alles tegengekomen, maar niets dat deugd. En dat terwijl ik niet eens op zoek ben naar een nieuwe relatie, want weet ondertussen wel hoe die gasten in mekaar zitten.

Ofwel is het zuiver voor de seks omdat ze bij hun vrouw niet meer aan hun trekken komen en toch nog gauw willen genieten, voor ze nog enkel een erectie kunnen krijgen met de hulp van viagra, ofwel zoeken ze een huishoudster en verpleegster (maar die mannen zijn dan meestal gescheiden en elders al eens buiten gewipt).

Sukkels zijn het, en zeggen dat er vrouwen zijn die er hun gans spaarboekje voor leeg halen om hen ter wille te zijn. Want slachtoffers maken die losers wel, omdat ze kunnen profiteren van de eenzaamheid en wanhoop van sommige dames.

Ook jammer voor de partners van deze mannen…

En pech voor die fantasierijke mannen, want iedere vrouw kan tegenwoordig detective spelen, dank zij google…

PS. Mensen hoeven van mij niet monogaam te leven, als ze maar eerlijk zijn en loyaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *