Vandaag de dag 27.06.2018

Ik feel a thunder in my heart… ik zou het niet beter kunnen omschrijven. Hopelijk hou ik dit vol, en vooral hopelijk houdt mijn hart dit vol, want op mijn leeftijd!
Ik heb nog nooit zoveel naar muziek geluisterd als de laatste tijd, en geen liedjes uit de oude doos, zoals je zou verwachten van een wat oudere persoon.
Geen nostalgie, maar passend bij wat ik momenteel beleef, en zo enorm ongewoon is, dat ik blij ben dat anderen dat ook ooit moeten gevoeld hebben, want anders hadden ze er immers geen liedjes over kunnen maken.
https://www.youtube.com/watch?v=xqwPmj54i-s
En wat zo wonderlijk is, is dat het lijkt of die songs mij op lijf geschreven zijn. Ik hoef het dus niet zelf meer te beschrijven, het is allemaal al eens gezegd, en ook nog op prachtige muziek gezet.
Vroeger waren het vooral boeken en dus schrijvers, die verwoorden wat ik dacht en voelde, en nu is daar dus de muziek, die mij helpt de dingen te begrijpen en te aanvaarden.
Als je dan ook nog een vriend hebt die een wandelende muziekencyclopedie blijkt te zijn, kan het niet anders of hetgeen je beleeft brengt de zonnigste klanken in je hart (weer) tot leven!
https://www.youtube.com/watch?v=xqwPmj54i-s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *