Vandaag de dag 27.05.2018

Andere mensen hebben ’s nachts last van zoemende muggen, ik dus van Ollanders die hoog in de lucht liggen te schreeuwen en te vloeken naar elkaar. In stilte werken kunnen die mannen blijkbaar niet, en de mensen hun nachtrust respecteren al helemaal niet. Het waren dan ook Ollanders en die hebben sowieso altijd het hoogste woord. Ik moet ze niet!Dit was dus rond twee uur vannacht, net in mijn eerste slaap gesukkeld en daar weer uitgehaald door deze vertoning.
Eind dit jaar zou eindelijk alles achter de rug moeten zijn, wat de GEN-werken op het grondgebied van Hoeilaart betreft, en zal de rust, en dan vooral de nachtrust hopelijk voorgoed wederkeren.
Het is mooi genoeg geweest! Vijf jaar lang!!!

3 gedachten over “Vandaag de dag 27.05.2018

  1. nee Micheline…ze zijn alleen het spoor aan onze kant aan het “afwerken”…het zelfde moet nog gebeuren aan het vierde spoor want daar is nog niet aan begonnen … in Hoeilaart toch niet…

    • Wat neen? Gedaan eind van dit jaar? Zo is ons toch meegedeeld door het gemeentebestuur. Eind dit jaar zouden de werken definitief gedaan zijn. Heb jij andere informatie, Monique?

  2. Openbare werken op z’n belgisch (op z’n bels, zoals die ollanders zeggen): je weet wèl wanneer ze beginnen, maar nooit waneer ze eindigen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *