Vandaag de dag 23.07.2018

Dit weekend heeft Audrey een tip van de sluier opgelicht, en heb ik eventjes haar nog onafgewerkte trouwjurk mogen zien! Klasse, grote klasse, en zelf gemaakt en ontworpen!!! Mijn zoon gaat niet weten waar hij het heeft, met zo’n mooie bruid!
Wat de kleuren betreft hebben ze ook iets heel speciaals bedacht, maar ik verklap natuurlijk lekker niets. En ja, ik kan zwijgen als het moet, en zeker een geheim bewaren!
Zwijgen wel, maar verzwijgen niet, en al zeker niet aan mijn zoon. Dat is uiteindelijk de enige vertrouwenspersoon die ik nog heb, of eigenlijk ooit gehad heb.Dit weekend kwamen ook nog eens alle Zuid-Afrika reizigers samen die aanwezig waren op het huwelijk van Alwin en Greet, en dat voor een BBQ in Burcht bij het getrouwde koppel. Hopelijk stuurt David een paar foto’s door, vooral van de kinderen. Het zal er warm aan toe gaan met dit weer, maar gelukkig is er een zwembad(je).
Gaat die zon nu eindelijk eens verdwijnen, maar dan nu wel letterlijk, in plaats van figuurlijk, want dit wordt zo erg als de zomer van 1976, het jaar dat ik in verwachting was van David. Hoelang heeft het nu al niet meer geregend? Zes weken? Zelfs geen onweertje. Straks liggen de eitjes van mijn kippen zachtgekookt in de nesten!
Gelukkig kan ik die hier nu in de tuin laten loslopen, zodat ze de schaduw wat kunnen opzoeken.

Hopelijk komt na zonneschijn, vlug regen, want enkel de vlinders lijken nog van de tuin te kunnen genieten, al de rest staat er geel en verdord bij, zelfs de bomen verliezen hun bladeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *