Vandaag de dag 17.07.2018

Met David besproken dat we met dit hete weer in augustus niet naar de kust gaan. Vermits het verblijf nog een cadeautje was, gaan we het vervangen door een etentje, en ik heb gekozen voor een Catalaans onderonsje in L’ Accent Catalan, in Waterloo. Nog liefst voor den trouw, en dan ook liefst bij wat minder hoge temperaturen.We hebben ook al gesproken over mijn zeventigste verjaardag, volgend jaar in februari, en dan zou ik graag een paar dagen doorbrengen in Durbuy, samen met Audrey en David, en eventueel ook met de vader van Audrey en met diens vriendin Monique. En natuurlijk hopelijk ook met de man van mijn leven!
Ik heb een leuk hotelletje op het oog, waar volgens een recensent van de krant De Standaard ook heerlijk kan gegeten worden.
Ik hou van de provincie Luxemburg, en in de winter zal Durbuy ook wel zijn charme hebben. We zien wel wat het wordt, maar eindelijk wil ik ook eens een verjaardag gevierd hebben, want dat is tot nu toe nauwelijks gebeurd.
Toen ik kind was en jong was, werd er geen aandacht aan besteed, en later werd elk jaar dat men ouder werd maar heel bescheiden in de bloemetjes gezet, en sinds mijn man overleden is twee dagen na mijn verjaardag, hangt er ook een slechte herinnering aan vast.Le Clos des Récollets, Rue de la Prévôté 9, 6940 Durbuy, 086/21.29.69, www.closdesrecollets.be, gesloten op dinsdag en woensdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *