Vandaag de dag

Ik chat op Facebook al een paar dagen met een Fransman. Heel knap, een pak jonger en volgens zijn eigen zeggen eerlijk en oprecht. Maar na al wat ik al tegengekomen ben, ben en blijf ik argwanend.
Nu wil hij dat we via Skype verder praten, zodat ik hem kan zien, zodat ik zeker ben dat het weer niet iemand is met een vals profiel. Van zodra ik mijn nieuwe laptop heb, ga ik dat eens uitproberen. Spannend!
Als dit weer een slechte grap blijkt te zijn is het wel de laatste keer, dat ik daar mijn tijd insteek. Het is immers zo dat hij mij gecontacteerd heeft, en ik niet hem. Dus de volgende die mij wat probeert wijs te maken krijgt het deksel op de neus.
Zijn naam is Renaud BernardĀ  en hij is afkomstig van Rennes in Bretagne, maar woont momenteel in Montreuil. Hij is 56 jaar, 5 jaar weduwnaar, en heeft een dochter van 17 jaar, Sandra. Het zou een garagist zijn die tweedehandswagens verkoopt.

Wat hij schrijft klinkt zinvol, met respect, en beredeneerd. Ofwel kan hij het spel heelĀ  goed spelen, ofwel is hij inderdaad echt van vlees en bloed. Ik geef het nog een kans, maar ben niet van plan om weken met iemand te chatten, om op niets uit te komen. Ik zoek namelijk een partner, en geen tijdverdrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *