Vandaag de dag 08.08.2018

Op je profiel van Facebook kan je een relatiestatus invullen. Ik heb geen zin om daar terug weduwe van te maken, want dat ben ik dus eigenlijk niet meer, vermits ik terug een relatie gehad heb.
Wat ik dan wel graag zou opgeven als relatiestatus is: “Niet in staat om liefde te vinden”. Maar die optie heeft Zuckerberg niet beschikbaar.
Dus heb ik maar niets ingevuld, want alleenstaand staat er niet tussen en vrijgezel wil ik niet gebruiken, omdat ik nog niet vrij ben, of tenminste mijn hart en mijn hoofd is nog niet vrij, en dat zal nog wel een hele poos duren.
Alleen ben ik wel, terug “home alone” zoals in de film. En vroeger kon mij dat niet schelen, maar nu wel, zeker na een tijdje gedroomd te hebben van een toekomst met twee.
Maar het kan dus niet, want de situatie is zo ingewikkeld en moeilijk, dat een wijs mens een beslissing moet nemen, en moet besluiten dat je geen ijzer kan breken met je blote handen.
Misschien kunnen anderen dat wel, want elke relatie heeft zijn problemen, maar dan moet je wel het nodige “gereedschap” in huis hebben, zoals veel moed en doorzettingsvermogen. En vermits je de klus moet klaren met twee, moeten ook beiden hiertoe in staat zijn.
Gelukkig blijft er de PC, mijn trouwste en betrouwbaarste vriend, die al mijn gefrustreerde gevoelens  kan opvangen, en dit is eigenlijk momenteel het enige lichtpuntje en hulpmiddel om de dingen die op mij afkomen een beetje te verwerken. Mijn laptop beklaagt mij niet, want dat wil ik niet, die troost enkel een beetje, en dat is wel heel erg nodig.
In elk geval, vanaf vandaag lijkt ook die warme en verschroeiende zomer 2018 eindelijk voorbij, na een nachtje stevige onweders…

2 gedachten over “Vandaag de dag 08.08.2018

  1. ze zeggen dat alles gebeurd om een reden, niet altijd aangenaam of wat men ervan verwachtte, maar onthoud van alles het beste…laat de rest maar varen, het komt goed … xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *