Vandaag de dag 08.06.2018

Natuurlijk zullen de meeste mensen mij gek verklaren en wellicht ook dom, als ik zeg dat ik terug de grote liefde gevonden hebben, en ja, op Facebook, en ja zonder hem ooit “in het echt” ontmoet te hebben, en ja en dat op mijn leeftijd!https://www.youtube.com/watch?v=gHQc0W9Wn3M&feature=share
Dat is dan maar zo, maar als twee mensen, zoveel gemeen hebben, als twee mensen uren met elkaar kunnen chatten zonder zich verveeld of ongemakkelijk te voelen, als twee mensen dezelfde dromen en verlangens hebben… dan is al de rest toch maar bijzaak zeker.
Volgende maand ontmoeten we elkaar voor het eerst lijfelijk. Ons eerste afspraakje! Nog zolang wachten? Ja, we willen niets overhaasten, dit moet allemaal goed gebeuren, en als de tijd, en wij dus ook, er rijp voor is.
Hier had ik dus wel niet meer op gehoopt, ik had het opgegeven, want bij alles wat ik met mannen ondervond, kreeg ik het gevoel dat een relatie zoals ik die wou, onmogelijk was.
Niet dus, hij bestaat, de man met wie je over wat anders kan praten dan over seks, al zit dat er natuurlijk ook tussen, maar ook over al de rest wat ons bezig houdt en waar we mee bezig zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=6OrofA5U-lY&feature=youtu.be
Dit is zo onverwacht, en zo’n geschenk, dat je er energie van krijgt, en dat het lijkt of er hier toch iemand aan dat rad van de wereld zit te draaien, tot dergelijk geluk je in de schoot valt.
Ik ben ervan overtuigd, dat dit niet meer stuk kan, wat ook de rest van de mensheid denkt. Dit is voor nu, en voor de rest van ons leven!
https://www.youtube.com/watch?v=BG7suS4YJWk&feature=youtu.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *