Vandaag de dag 06.07.2018 (2)

Dit is te mooi om niet te vertellen.
Ik had een vegetarische pizza besteld, want met dit weer eet ik zeker heel weinig vlees.
De jonge gast, met een weelderige hippieachtige krullenbol die hem is komen leveren, feliciteerde mij met mijn mooie tuin en zei dat hij wel gedacht had dat ik van bloemen zou houden, vermits ik vegetarisch was.
Of hij het nu ter plaatse uit zijn duim gezogen heeft of niet, weet ik niet, maar ik voelde mij opeens heel jong en vrolijk!
Dit is toch pure po√ęzie. Ik zie hem al rijden op zijn moto met mijn naam boven de bestelling, zich ondertussen afvragen en fantaseren wie of wat ik zou kunnen zijn.
Goed bezig manneke, en hopelijk is dit maar een vakantiejob, en word jij later een beroemde schrijver of dichter, want je hebt het in je! En de meisjes gaan voor je vallen, want je zegt hele mooie dingen, die zelfs het hart van een al wat overjaarse puber weer jeugdig en dartel maken!!!De pizza heet trouwens “Garden Lovers”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *