Vandaag de dag 04.07.2018 (3)

Ze mogen zeggen van die Zuckerberg wat ze willen, maar die mens kent zijne stiel: mensen samen brengen, ook de meest ongelovigen!
Vanaf vandaag heb ik dus officieel een relatie, en dat in de eerste plaats dank zij Facebook. Mijn website zit er ook voor iets tussen, maar alles is begonnen met “een verloren knuffel” op Facebook.
Nochtans ik heb al die tijd een haat liefde verhouding gehad met Zuckerberg, en af en toe was ik zijn “sociale media” kotsbeu, maar vanaf nu zal ik mijn leven beteren en voor mijn part krijgt onze Mark de Nobelprijs voor de liefde.
Samen met Johan, want zo heet mijn lief, gaan wij er voor zorgen dat de reputatie van Mark Zuckerberg gezuiverd wordt van alle smet en roddel, en ons eerste glas champagne drinken we op zijn gezondheid!
De liefde overwint alles, en ondanks de problemen en twijfels, hebben we de sprong gewaagd, en gaan we ervoor, wat er ook nog mag gebeuren. Het wordt een moderne love story met hindernissen, maar ook met passie en verlangen om er iets heel mooi van te maken.
Johan heeft voor vanavond nog maar eens de muziek, en het gedicht gekozen, en ik voel mij weer eens een rotverwend nest!

https://www.youtube.com/watch?v=DXfdez6tdnE&feature=youtu.be

Tussen de lakens

in het donker, tussen de lakens
verdwijnt de tijd
weet hij haar huid, billen en buik
meisjeszacht

in het donker, tussen de lakens
de jaren kwijt
vatten haar lippen zijn staande
oude jongensdroom

in het donker, tussen de lakens
vergeten zij
weten de witte haren, oude leden
van geen belang

in het donker, tussen de lakens
de tijd ten spijt
komen ze samen als vanouds
in tederheid

Tonny Hollanders

https://www.youtube.com/watch?v=8hQrV8kgiWo&feature=youtu.be

Geloof in het leven, geloof in de liefde, en geloof ook dat wie niet (meer) zoekt, toch vindt. En ook al denkt de hele wereld dat het niet kan, blijf overtuigd van het tegendeel.
Ik heb hem gevonden, de man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen in goede en in kwade dagen, tot de dood ons scheidt, en dat is pas wanneer ik minstens 107 geworden ben!

 

2 gedachten over “Vandaag de dag 04.07.2018 (3)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.