Reinaert is twee en zegt nee

Reinaert is dit weekend twee geworden en komende zondag gaan we dat vieren…ook al zegt Reinaert momenteel op alles neen. Maar dat hoort perfect bij zijn leeftijd!

Reinaert zegt echter vooral op alles ja wat het leven te bieden heeft en hij geniet met volle teugen van ieder avontuur dat op zijn pad komt. Deze fotoreportage is daar het onweerlegbare bewijs van!

Thuis

Samen met Cartouche TV kijken.

“Smullen, want ik vind alles lekker!”

“En ja, ik probeer al op het potje te gaan…”

“Samen met papa en Cartouche telewerken.”

“Af en toe trek ik mij terug in de wigwam die mijn mama voor mij gemaakt heeft, want soms is de wereld veel te druk, en dan zeg ik op alles nee.”

De uitstapjes

 

“Met tut en bril op stap in het Zoniënwoud! ”

“Met papa en mama naar Planckendael. Ik kan al heel goed een olifant nadoen! Met de centjes van oma heb ik een aapje gekocht en al zingend  zijn we terug naar huis gereden…”

“Samen met mijn vriendje naar een grote binnenspeeltuin in Leuven, en we hadden er dorst van gekregen.”

“Mijn moeke, de mama van mama, woont aan de kust, en met de wagen zijn we er naartoe gereden en met het vliegtuig teruggekeerd…”

Familiebezoek

“Op bezoek bij Olga in Gent, de kotmadam van mijn mama, en hele toffe!”

 

 

 

“Bij Sofie, die ik mammi mag noemen en bij Vincent, de peter van mama en een hele grappige peer!”

 

“Bij oma kom ik vaak, en die heeft heel leuk speelgoed en lekker fruit vanuit haar tuin, en als ik moe ben, mag ik naar ketnet kijken, want ik ben zot van Kaatje…”

Ziezo, dat is dus de wereld van Reinaert, die het leven en de ervaringen omarmt zoals alleen een gelukkig kind dat kan. Alles op zijn tijd en alles met volle goesting.

O ja, en nog vergeten te vermelden dat Reinaert ondertussen geen tut meer nodig heeft en al ingeschreven is in Het Kasteeltje, de school waar ook ik naartoe ben geweest.

Nog een heel gelukkige verjaardag, Reinaert!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *