Regering?

Als dat telkens zo lang gaat duren eer we een regering hebben, dan ga ik zéker niet meer stemmen, want dan kan ik al dood zijn voor ik de gevolgen ken van mijn stem!

Op een zekere leeftijd moet men namelijk met alles rekening houden, vooral met het eventuele einde. Bovendien heb je dan geen tijd te verliezen aan nutteloze dingen. Dus ik hoop dat ik het deze keer nog haal en mag meemaken dat mijn stem de juiste man op de juiste plaats krijgt…

Zesentwintig mei 2019 zijn we gaan stemmen en nu is het al drie augustus 2020 en het enige wat we hebben is een noodregering van lopende zaken die er niets van bakt, en corona die alles in de soep draait.

https://www.nieuwsblad.be/verkiezingen-2019

Ik heb altijd al liberaal en Vlaams gestemd, en vroeger was dat op de VLD, maar de laatste tijd nog enkel op de N-VA, behalve in de eigen gemeente, omdat de N-VA  daar geen bekwame mensen heeft die wat gewicht in de gemeentelijke schaal kunnen werpen.

Wat niet wil zeggen dat ik met alles akkoord ga wat de VLD uitspookt. Zeker de laatste tijd niet, sinds onze burgemeester ook in het federaal parlement zit. Maar alles beter, dan de tjeven weer aan de macht in Hoeilaart!

Het is moeilijk, kiezen in België, en zeker nu links zo dictatoriaal bezig is, en de vrije meningsuiting aan banden legt. Hun betutteling en gebrek aan respect voor de opinie en bezorgdheid van de kiezers wordt met de dag erger.

Dat beschuldigende en verbiedende vingertje van rood en groen is eigenlijk ondemocratisch en discriminerend. Bovendien zijn ze totaal ongeloofwaardig en eerder bezig met zichzelf dan met wat onder de bevolking leeft.

Maar we dwalen af. Dus nog altijd wel corona, maar nog altijd geen regering. Zou het ene met het andere te maken hebben en moet dit land op zoek gaan naar een vaccin voor beiden?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *