RECEPT: Rotsjes

Kokosmakronen met frambozen en chocolade

Bron: Innersparkle

Ingrediƫnten voor 12 kokosmakronen:
250 gram kokosrasp
3 eiwitten
100 gram frambozen
100 gram kokosbloesemsuiker
Snuifje zout
40 gram pure chocoladedruppels (optioneel als afwerking)

Bereiding
Meng de kokosrasp, de eiwitten, suiker en een snuifje zout tot een mooi geheel. Gebruik hiervoor een keukenrobot of meng goed met de hand.
Plet de frambozen met een vork en voeg ze toe aan het mengsel.
Maak hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Je kan dit doen door ofwel een ijsschep te gebruiken, of met behulp van 2 lepels.
Bak een 20-tal minuten op 160 graden.
Laat wat afkoelen en smelt intussen de chocolade. Je hebt maar een kleine hoeveelheid chocolade nodig.
Maak versiering bovenop de kokosrotsjes met de chocolade en laat afkoelen.
De kokosrotsjes zijn enkele dagen te bewaren.

Laat het smaken!

www.innersparkle.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *