Nieuws

Gisteren is de krant Het Laatste Nieuws op bezoek geweest in de Vosdelle. Een journalist had mij hiervoor gecontacteerd, nadat ik de op facebook had gezet hoe wij het hier in onze straat aanpakken na de uitbreiding van de spoorweg.

Ik heb mij bescheiden opgesteld terwijl anderen blijkbaar meer zin hadden om het hoge woord te voeren. In plaats van een wij-verhaal werd het jammer genoeg een ik-verhaal, zoals de meeste verhalen tegenwoordig…

Bovendien was het niet mijn bedoeling om er meer van te maken dan het was, want tegenwoordig moet alles spectaculair zijn wil het een beetje aandacht verdienen.

Maar blijkbaar is iedereen tegenwoordig wat mediageil, terwijl een krant enkel maar een vodje papier is dat de modale burger gebruikt om zijn of haar pattatten op te schillen.

Van patatten gesproken, mijn zoon en ik hebben de laatste uitgedaan en eerlijk verdeeld, en David heeft ook de laatste keer dit jaar het gras gemaaid.

Ik ga voor de winter en de vrieskou begint, proberen om nog wat spinazie en veldsla te zaaien en de voorjaarsbloembollen moeten ook dringend de grond in, en dat zal het zowat zijn voor de tuin dit jaar.

Stilaan varen we naar het einde van 2019 toe, en dit weekend begint het winteruur, dus een uurtje langer slapen, en waarschijnlijk komt zondag voor de eerste keer mijn kleinzoon op bezoek. En dat is pas nieuws!!!

Hoera, we gaan naar meter!!!

3 gedachten over “Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *