Huis- en tuindieren

Gisteren is ons Bella, na bijna drie maanden afwezigheid, terug naar huis gekomen. Waar ze al die tijd gezeten heeft weet ik niet, maar het moet er in elk geval goed geweest zijn, want ze is ferm gegroeid en verdikt. Nu maar hopen dat Remco, waar ze bang van is, haar niet terug wegjaagt.

Zo te zien lukte het gisteren wel, en ze heeft ook de ganse nacht bij mij geslapen. Ik reken er op dat ze haar tweede thuis waar ze al die weken gelogeerd heeft, vergeet en definitief voor ons kiest.Ik heb vandaag een egelhuisje in de tuin geplaatst. Ik hoop dat ik een goed plaatsje gekozen hebben. Het optrekje ziet er nog wat te nieuw uit, maar de winter, en in het voorjaar de klimop, zullen hun werk wel doen, en er een beschut stekje van maken zodat het bewoond geraakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *