Welkom bij ons thuis

Ik heb het al gezegd: ik leef nu niet veel anders dan vóór corona. Ik had weinig contact met andere mensen, tenminste niet tastbaar, ik deed al mijn boodschappen online, kwam haast nooit verder dan mijn tuin, en thuis was mijn favoriete verblijfplaats.

Dus heel erg vind ik deze quarantaine niet, buiten het feit dat ik niet mag ontvangen wie en wanneer ik het wil, is er niet veel dat mij hindert en mijn vrijheid beknot.

Ik ben en was volledig tevreden met het leven dat ik kon leiden voor corona, en de laatste hinderpaal om dat weer te kunnen doen, ruim ik ook wel uit de weg.

Ik heb genoeg zelfvertrouwen om dat te doen, en vermits mijn gezond verstand en intuïtie een goeie gids gebleken zijn in het verleden, zal ik dit nu ook wel klaarspelen. De meeste problemen in mijn leven kreeg ik immers door in de eerste plaats naar anderen te luisteren, in plaats van mijn eigen goesting te doen.

Het gaat om verantwoord gedrag, de zorg en bekommernis om het eigen en andermans welzijn. Geen mens wil toch zichzelf en zijn geliefden in gevaar brengen, vooral niet als het om ieders gezondheid gaat. Bovendien heb ik mezelf heel goed geïnformeerd, alle klokken laten luiden en geluisterd naar elk voor en tegen.

Het komt in orde, het komt allemaal dik in orde en dan heet ik jullie terug welkom bij ons thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.