Heksenkring?

Dit weekend een neurografica workshop gevolg in London en eentje in Californië.
Neurografica lijkt de wereld te hebben veroverd, en dan vooral door de vrouwen die met tekenen en kleuren de problemen van die wereld trachten te bezweren. Hun inspiratiebron is voornamelijk de natuur, want neurografische lijnen vind je veelvuldig bij fauna en flora terug. Kijk maar eens naar de takken en wortels van een boom…

Ondanks het feit dat het idee van neurografica tekenen van een man komt, zijn het vooral vrouwen die erin geloven en deelnemen aan de cursussen. Misschien omdat die ook wel meer open staan voor hun eigen gevoelens en gedachten…

Pavel Piskarev

Neurographica maakt gebruik van eenvoudige tekentechnieken om je inzicht te geven in wat er zich in je onbewuste, emotionele brein afspeelt. Dat is belangrijk omdat je gedrag voor 90% van daaruit gestuurd wordt.

Neurographica is dan ook een uitstekende methode om duurzame veranderingen in je leven tot stand te brengen.

Het werd in 2014 bedacht en ontwikkeld door architect, doctor in de psychologie en creatief ondernemer Pavel Piskarev. Een Russische versie van inspirerende figuren zoals Steve Jobs en Elon Musk.

Aangezien ik zelf ook Russische ben, kwam ik Neurographica vrij snel op het spoor. Ik volgde een aantal cursussen bij Pavel Piskarev himself en behaalde zo als eerste in België het certificaat van Neurographica instructeur.

BRON: Aleksandra Staal

Ikzelf beoefen het niet altijd volgens de regels van de kunst en begrijp en geloof ook niet alles wat er verteld wordt, maar ik vind er stilaan mijn eigen stijl in (Neuro Art), en kan er mezelf zeker voor een stuk in terugvinden, en het is zalig rustgevend om doen, vooral het  inkleuren.

Door neurografica lijkt  het wel of er wereldwijd een nieuwe kring van heksen is ontstaan, die geloven in de magische krachten van de natuur en van zichzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.