De nachtelijke GEN-werken

En de GEN – werken blijven hier maar duren in de Vosdelle, nu ook weer ’s nachts, en voor hoelang weet ik niet, want we worden niet meer verwittigd door Infrabel, en de gemeente gebaart ook van krommen haas.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gewestelijk_ExpresNet

Hopelijk kan ik ooit schrijven GEEN werken meer. Dit spelletje is nu al bezig van 2011, en begonnen twee maanden na de dood van mijn man. We zijn nu bijna 2020. Als ik nog een tiental jaar leef, zal ik dan enkel rust kennen als ik op het kerkhof lig?

Gisterenavond ben ik gaan vragen aan degene die hier na 22 uur nog heel de tijd de motor van zijn wagen liet draaien, of hij niet besefte dat hier ook nog mensen wonen die willen slapen.

Het was een onderaannemer van Infrabel en hij zei dat ze elke nacht op de sporen zullen werken en hoelang dat dat zal duren kon hij niet zeggen. “Ik ben maar een onderaannemer he,” sprak hij glunderend in een sappig dialect… Hij heeft wel zijn motor stilgelegd…

Iedereen weet dat slaaptekort nefast is voor de gezondheid, en dit is nu al de derde nacht op rij dat onze nachtrust verstoord wordt.

Het einde van de werken is voorzien – volgens de laatste geruchten – in 2027!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.