Alles is politiek…

Ik denk, na mijn ervaringen van de laatste jaren, dat veel mannen net als Jacques Brel zeggen, toen hij zijn laatste lief ontmoette: “Elle ou une autreā€¦” en misschien denken ook vrouwen zo, als ze op zoek zijn naar een man… En misschien is dit ook wat de meeste kiezers denken als ze zondag gaan stemmen voor een nieuw gemeentebestuur: “Die of een ander…”

Ik heb nochtans mijn keuze al gemaakt en voor mij is het niet om het even wie, maar een bewuste keuze.

Moest ik als geboren Overijsenaar in Overijse wonen, was het voor de N-VA.

https://www.ringtv.be/video/de-stemming-het-debat-overijse#.W7sj5934vYM.facebook

Maar ik woon in Hoeilaart en dus wordt het wat anders, en voor mij is elk debat sowieso overbodig, om die keuze te maken.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/blmva_03813224

Ik volg de politiek het ganse jaar, en maak er ook geen geheim van hoe ik er over denk, want in tegenstelling tot de meeste mensen, zijn er in Vlaanderen twee dingen waarover we preuts doen: ons seksleven, en voor wie of wat we gaan stemmen. Nochtans alles is politiek en alles is ook seks, want beiden hebben met dezelfde gevoeligheden te maken.

Een seksleven heb ik momenteel omzeggens niet, maar stemmen ga ik dit keer wel, omdat er in Hoeilaart een paar mensen heel goed werk geleverd hebben, en er een paar programma punten zijn die ik graag gerealiseerd zou willen zien.

Nationaal is voor mijn gevoel de enige politicus die geen smoelen trekt, noch op het scherm, noch in de krant, Bart De Wever, en de enige politica is Maggie De Block. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik het altijd met hen eens ben, maar ze zijn tenminste geloofwaardig voor mij.

Lokaal zijn dat Marc Vanderlinden en Luc Meganck, en die weten dat.

Dus zondag naar het stembureau en daarna er misschien voor zorgen dat ook mijn seksleven in de juiste stemming krijg…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *